Fire strake seire

Super helg for guttelagene

Denne helgen har våre guttelag spilt fire kamper. G03 borte mot Fjellhammer og hjemme mot Kjelsås,
G02 hjemme mot Haslum mens G00 spilte borte mot Vålerenga.  Det ble fire strake seire for våre guttelag,  og flere av dem i svært spennende kamper.

Oppdatert: (08.2.2016)Først ut var G03 lørdag kveld borte mot Fjellhammer. Publikum fikk virkelig valuta for inngangspengene og målshowet var ikke over før det sto 30-27 til våre gutter. Begge lag var nok bedre offensivt enn defensivt i akkurat denne bataljen og matchen ble kjørt i et meget høyt tempo. Størst glede lagmessig vakte det at samtlige utespillere kom på scoringslista og det ble nettet fra alle posisjoner.

 

Søndag morgen sto Kjelsås på motsatt banehalvdel for den samme G03-gjengen. Ankomstspill med maksimalt trykk ga en tidlig ledelse som så jevnt og trutt ble utøket. Mens backer og linjer dominerte mot Fjellhammer, slo vingene til i denne matchen og sørget for litt over halvparten av HK Rygges 27 mål. Et godt forsvar foran eksellente Kristoffer Falk Almås i mål sørget for at motstanderen stoppet på 16.

 

Neste post på programmet søndag formiddag var Haslum i G02-klassen. HK Rygges har fått en noe brokete start og gått på noen stygge smeller mot lag som Fjellhammer, Ski og Nordstrand. Haslum er på papiret ikke mye dårligere enn de nevnte, men heldigvis var det i Ryggehallen og på parkett bataljen skulle utkjempes. Jevnt, tett, fartsfylt og tøft i første omgang og resultat-tavla viste 11-14 til motstanderen. For Haslum ble siste halvdel "de brente sjansers omgang. Våre gutter jobbet knallhardt i forsvar og kjørte kontra så snart sjansen bydde seg. På stillingen 15-14 tok motstanderen time-out i et forsøk på å snu trenden, men derfra og ut ble de kjempet i senk av gutta i blått. Keeper Falk Almås sto som en levende vegg og slapp inn kun 4 baller i hele omgangen mot fysisk massive motspillere. Ved kampslutt runget taktfast klapping og jubel i hallen og resultat på tavla viste 22-18 til våre gutter.

 

I sum er dette en helg å huske for treningsgruppa HK Rygge G03 / G02. Fjellhammer, Kjelsås og Haslum er tradisjonsrike og store håndballklubber hvor årskullene gjerne teller 15-30 spillere. Prestasjonene i helga, med tilhørende resultater, viser at det er mulig for en liten klubb dersom en har spillere som gir 100% på trening og i kamp. Motstanderlagene synes også det er stas å komme på besøk hos oss. Innmarsj og presentasjon, samt fullt trykk fra tribunen fra alle lag i klubben, gjør at rammen rundt kampene blir optimal.  At det stundom blir lite poeng med hjem får da stå sin prøve :-)

Siste lag ut søndag var vårt G00 lag.  Samarbeidslaget mellom Rygge, Son og Herulf.  Gutta avsluttet første del av seriespillet borte mot Vålerenga i begynnelsen av januar.  I den kampen ble det tak 24-19, så det var et revansjelystent lag som på ny tok turen til Jordalhallen for ny kamp mot Vålerengen.
Det ble en svært spennende kamp hvor Vålerenga tok føringen fra start.  Det bølget frem og tilbake ut gjennom kampen.  Ut over i andre omgang var det Rygge som var i føringen, men det var først et par minutter før slutt at de tilreisende supporterne fra Rygge kunne puste ut og fastslå at det ville bli seier.  Måltavla viste 23-21 til gjestene fra Rygge når sluttsignalet gikk.Print artikkel Skriv ut artikkelen

Kommende hjemmekamper

 

Hovedsponsorer:


 
>> Se full kalender!
nettbutikkbanner

Kontaktinformasjon


HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Kontortid:
Man-Fre:  0830-0930
Torsdag:  0830-1145

Kontaktinformasjon

HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

Kontaktinformasjon:
post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Åpningstider kontor

Man-Fre:     0830-0930
Torsdager: 0830-1145

Org. Nr.

980888207
Nettløsning og design er levert av ViaNett AS