Keepertrening på dagsorden

Håndballskolen trener allsidig

Årets håndballskole har nå holdt det gående i drøye to måneder, og hver tirsdag ettermiddag deltar et tredvetalls barn i alderen 5-7 år.  Håndballskolen har et gjennomarbeidet treningsopplegg og jobber for å gi et godt tilbud til alle deltagere uavhengig av nivå den enkelte er på. Det er ikke for sent å bli med på håndballskolen.  Her ser vi et bilde fra forrige ukes trening.  Da var P.A. Stenersen hentet inn for å ha fokus på keeperrollen og keepertrening.

Ved Morten Grønli
Oppdatert: (02.11.2015)P.A Stenersen trener HK Rygges guttelag i 2002 og 2003 kullene på fjerde sesongen nå. P.A. vokste opp i Bjugnhallen hvor faren var trener for damelaget. Som 9 åring snek han seg med på gutter 10 treningene og fant raskt plass mellom stengene.   Årene frem til senior ble spilt i Bjugn Idrettslag med deltagelse på klubb og kretslag.  Debuterte som 15 åring for herrelaget i det som i dag tilsvarer 2 divisjon.  PA har A-kurs i trening fra befalskolen og fullfører nå trener 1 kurs som ledd i Region Østs temaserieopplegg.

Det er Lene Ørving Eriksen som i nært samarbeid med Cato Gleditsch har ansvaret for årets håndballskole.  Lene Ørving Eriksen har selv spilt håndball i Rygge, Herulf, Skjeberg, Lunner og Sarpsborgalliansen.  Til daglig jobber hun som barne og ungdomsfysioterapeut ved Fokus Klinikk i Rygge.  Hun har lang erfaring med barn og trening/aktivitet, og innehar også trenerkurs.  Selv om håndballskolen nå har holdt på i et par måneder er det fult mulig å melde seg på og bli med. Håndballskolen trener i Øreåsenhallen på tirsdager fra klokka 1630 til klokka 1730.  Vil du bli med er det bare å sende en mail med kontaktinfo til lene@fokus-klinikk.no eller til post@hkrygge.noPrint artikkel Skriv ut artikkelen

Kommende hjemmekamper

 

Hovedsponsorer:


 
>> Se full kalender!
nettbutikkbanner

Kontaktinformasjon


HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Kontortid:
Man-Fre:  0830-0930
Torsdag:  0830-1145

Kontaktinformasjon

HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

Kontaktinformasjon:
post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Åpningstider kontor

Man-Fre:     0830-0930
Torsdager: 0830-1145

Org. Nr.

980888207
Nettløsning og design er levert av ViaNett AS