HK Rygge satser

Har ansatt sportssjef

HK Rygge ønsker å styrke sin sportslige satsing.  I den forbindelse har klubben opprettet en ny stilling som sportssjef.  På et møte for oppmenn og trenere i ettermiddag ble Truls Knudsen presentert som klubbens nye sportssjef.  Truls Knudsen har lang erfaring både som håndballspiller og håndballtrener, og har flere års erfaring som sportssjef i andre klubber.

Ved Morten Grønli
Oppdatert: (04.3.2015)

HK Rygge har de senere årene arbeidet bevist for å styrke klubbens økonomi.  Samtidig med dette har man hatt økt aktivitet, økning i antall lag og spillere.  For å kunne ta klubben et skritt videre er tiden innen for en økt satsing på det sportslige - og det administrative rundt dette. Vi er derfor svært glade for å ha fått med oss Truls Knudsen i dette arbeidet sier styreleder Baard Ove Nilsen i HK Rygge.

Stillingen som sportssjef omfatter flere arbeidsoppgaver.  Her kan nevnes bl.a.:

Utarbeidelse av ny rammeplan/sportslig plan
HK Rygges rammeplan går for tre år av gangen, og skal fornyes i år. Klubben skal i løpet av høsten vedta en ny rammeplan/sportslig plan gjeldende for perioden 2015-2018.  - Det blir viktig å få med både spillere, trenere, oppmenn og andre medlemmer i dette arbeidet sier nyansatt sportssjef Truls Knudsen.
En slik plan må ha best mulig forankring blant medlemmene. 

Spillerutvikling
HK Rygge har de siste to årene hatt et eget spillerutviklingsopplegg for aldersgruppen 11-14 år.  Dette har vært et tilbud både trenere og spillere har gitt gode tilbakemeldinger på.  En videreføring og videreutvikling av dette tilbudet vil være en naturlig arbeidsoppgave for sportssjef.

Litt oppsummert kan vi si at stillingen som sportssjef vil omfatte arbeidsoppgaver som profesjonalisering av spillerutviklingstiltak og samlinger, oppfølging av trenere og oppmenn, videreutvikling av cup'er og andre aktiviteter i klubbregi. 

Stillingen som sportssjef er en deltids prosjektstilling som gjelder ut sesongen 2015-2016, det vil si frem til 1 mai 2016.  Truls startet opp i stillingen i dag, og vi i HK Rygge ønsker han velkommen til klubben.

Print artikkel Skriv ut artikkelen

Kommende hjemmekamper

 

Hovedsponsorer:


 
>> Se full kalender!
nettbutikkbanner

Kontaktinformasjon


HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Kontortid:
Man-Fre:  0830-0930
Torsdag:  0830-1145

Kontaktinformasjon

HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

Kontaktinformasjon:
post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Åpningstider kontor

Man-Fre:     0830-0930
Torsdager: 0830-1145

Org. Nr.

980888207
Nettløsning og design er levert av ViaNett AS