K2

Nok en sliteseier for K2

Med like mange poeng før kampen, lå det igjen an til spennende kamp for damene i 2.div


Ved Arnfinn Røvik
Oppdatert: (26.10.2013)Øreåsenhallen 26/10 kl 1600: Det var Lillehammer som fikk det første målet, men vi utlignet før det var gått ett minutt.  Deretter følte vi hverandre på tennene de neste fem minuttene. Og fortsatt var det likt med 4-4, før vi klarte å få tomåls-ledelse på 4-6. Men vi var litt ubesluttsom i forsvar, og lot de både komme inn på skudd og løpe på tvers i fred, uten at vi støtte eller taklet de. Dermed hentet de oss inn og vi fulgte hverandre helt til pause. Da stod det 11-11.

Andre omgang startet med at vi gikk opp i ledelse igjen med to mål. Da la LFH først ett frimerke på Lene og veldig tidlig også på Monica. Dermed var det stort sett fire mot fire i resten av kampen. Men det var ingen stor hemsko for oss. Det førte automatisk til at andre måtte ta ansvar forover. Først og fremst stod Celine frem og gjorde sin del med 5 skåringer. Og flottest da hun ikke hadde noen å spille til, fintet bort sin motstander og skåret elegant. Likeledes stod Emilie frem og skåret fra stadig nye posisjoner. Til forskjell fra andre kamper virket det nå som om alle spillerne nå ville vinne. For eksempel klarte Kine å skåre ett viktig mål på ca 17 minutter.  Det spesielle med denne skåringen var at vi var to mindre på banen.  Ledelsen vi skaffet oss i begynnelsen, bare økte og som regel ledet vi med ca fire mål. Men vi var aldri trygge. Særlig ikke siden vi fikk enda flere utvisninger. Så stemningen var til å ta og føle på både på benken og på tribunen.  Tross raske skåringer fra LFH på slutten, ledet vi såpass at vi vant 25-23.

Alt i alt er vi kjempefornøyd med to poeng, særlig siden vi manglet Tatiana på banen. Hun er dobbelt ute, både pga karantene og også for skade. Hun bidro likevel intenst fra tribuneplass. Trener Jozsef var borte på NM-veteran, og det var Lene som egentlig var trener, men hun var også spiller. Så her var det dugnad og god innsats i alle ledd.

Disse var med: Annika, Celine toppskårer med 8, Charlotte spilte bare forsvar, men det gjorde hun godt, Emilie 7, Kine 1, Kristine 1, Lene 3, Madelen H, Marthe 1 og Monica 4. Signe Marit hadde flere viktige redninger på avgjørende tidspunkt og endte på 28.1%Print artikkel Skriv ut artikkelen

Kommende hjemmekamper

 

Hovedsponsorer:


 
>> Se full kalender!
nettbutikkbanner

Kontaktinformasjon


HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Kontortid:
Man-Fre:  0830-0930
Torsdag:  0830-1145

Kontaktinformasjon

HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

Kontaktinformasjon:
post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Åpningstider kontor

Man-Fre:     0830-0930
Torsdager: 0830-1145

Org. Nr.

980888207
Nettløsning og design er levert av ViaNett AS