K2

Nok et ran, nå for damene i 2 div.

Det ble et knepent tap i bortekamp mot Vestli, etter at vi ledet i store deler av kampen.

Ved Arnfinn Røvik
Oppdatert: (22.9.2013)Stovnerhallen 22/9 kl 1700: Noen av oss møtte Vestli i 2 div i fjor og viste at de hadde en god VB og likte høyt tempo. Derfor la trener Jozsef en taktikk som gikk ut på å dra ned tempoet ved å roe ned i angrep, samt tilnærmet 5-1 skeivt, kombinert med alltid å gå ut på skytter derfra i forsvar. Dette fungerte glimrende. Men Vestli ga oss en liten kalddusj i begynnelsen og startet med en bra flyver og ledet 2-0 etter ett minutt. Vestli ville absolutt kjøre fart, men heldigvis var de litt utålmodig og kastet mange kontringsballer for langt. Vi tok time out allerede etter 7 minutter og justerte litt. Så begynte som sagt taktikken vår å virke. Og vi spilte jevnt med de lenge. Etter 13 minutter ledet vi med to mål på stillingen 5-7. Da var vi så gode at Vestli måtte ta T.O. etter 16 min. Da ledet vi 6-8. Men det hjalp ikke stort for vi holdt oss foran og kunne gå til pause med oppsiktsvekkende ledelse 11-14. Skryt til Charlotte, som klarer seg like godt i 2. som i 3 div. Lene også hadde 3 gode underarmsskudd på viktige tidspunkt, når hånden var oppe for passivt. Tatiana puttet to mål i første men utmerket seg først og fremst med fem målgivende. Signe Marit reddet 8 viktige i første.

I pausen snakket vi om å fortsette slik vi allerede hadde gjort. Men andre omgang startet dårlig, for selv om vi fikk det første målet, hentet Vestli oss inn slik at det stod 15-15 etter 7 minutter. Dette tente oss og vi hadde en god periode hvor vi jobbet godt i forsvar og gikk opp igjen til tremåls ledelse på 16-19. Etter 22 minutters spill ledet vi for andre gang med fire mål. Vi hadde god flyt og taktikken fungerte fortsatt, slik at på 25 minutter ledet vi fortsatt 20-23. Nå ante vi muligheten for årets første seier, men nei. Samme minuttet fikk vi en billig utvisning mot oss. Det førte til at hjemmelaget hentet inn hele ledelsen vår på de to minuttene fra det 25. til 27. minutt. Da stod det plutselig 23-23. Nå ble det dramatisk og ved ett minutt igjen stod det 24-24. Vestli var heldige og fikk ett mål, mens vi, selv med T.O. klarte ikke å utligne. Dermed ble vi snytt for seier og Vestli fikk en billig og ufortjent 2-poenger, med sluttresultat 25-24. Selv den ene dommeren sa at i dag var ikke resultatet riktig. Litt av skylden får faktisk dommerparet selv ta, da regnskapet viser fire utvisinger på oss, ingen på hjemmelaget. Videre tre straffer mot oss og bare en i vår favør.  Men, men: Når vi får den første skuffelsen unna, kommer vi til å se positivt på denne kampen.  Det var et vendepunkt, og med litt spillepause nå, får vi trent inn enda bedre samspill og så kommer seieren snart. Kjempebra jobbet jenter! Og gratulere til alle som debuterte i 2. divisjon! Tatiana ble kåret til vår beste spiller.

Disse var i stallen: Annika, Celine 2, Charlotte 3, Emilie 5, Emma, Kine 1, Lene 5, Madelen H 1, Mariell, Monica 2 og Tatiana 5. Signe Marit stod hele kampen og fikk 33,3%. Madelen K bidrog ved å kartlegge skudd-profiler, til bruk ved neste kamp.Print artikkel Skriv ut artikkelen

Kommende hjemmekamper

 

Hovedsponsorer:


 
>> Se full kalender!
nettbutikkbanner

Kontaktinformasjon


HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Kontortid:
Man-Fre:  0830-0930
Torsdag:  0830-1145

Kontaktinformasjon

HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

Kontaktinformasjon:
post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Åpningstider kontor

Man-Fre:     0830-0930
Torsdager: 0830-1145

Org. Nr.

980888207
Nettløsning og design er levert av ViaNett AS