Lene Ørving Eriksen klar for HK Rygge


Lene Ørving Eriksen har skrevet kontrakt for HK Rygge og er en selvskreven del av den nye satsingen på damelaget i Rygge.

Lene avsluttet fjorårets sesong i 1. divisjon med ansvaret for damene, og var tydelig på at fokus var at laget avsluttet og stod fram med full innsats og gode holdninger. Jentene på sin side syntes at dette var et spennende valg og mente at hun er veldig flink til å motivere og vet hvordan jentene liker å få beskjeder.

Lene skal denne sesongen være hjelpetrener og ha et hovedansvar for restitusjon og skadeforebyggende tiltak. Dette innebærer også å utdanne trenere og støtteapparat på alle alderstrinn og gjennomføre kurs for øvrige ledere i klubben.


Oppdatert: (06.6.2013)

En skadefri klubb

Forrige sesong med K1 var preget av blant annet mange skader, og dette var en av årsakene til en sesong med flere nedturer. Vi hadde flere sentrale spillere ute og klarte ikke å stå kampene helt ut, sier Lene. Det er mange som tror at skader oppstår fordi man ikke utfører skadeforebyggende øvelser, og det kan selvfølgelig også være det. Den vanligste årsaken er derimot at man utfører de vanlige øvelsene feil, påpeker Lene. En skadefri tropp og klubb skal få litt mer fokus, sier hun og smiler. Lene har nemlig sin daglige jobb hos ”Fokus på din Helse”, hvor hun er barnefysioterapeut.

Dette kommer klubben til å virkelig nyte godt av, sier sportslig ansvarlig Willy Westerheim.


Erfaren spiller og viktig brikke

Lene startet sin håndballkarriere i Herulf og gikk fra Herulf til Skjeberg, for så en tur innom HK Rygge. Etter en periode med studier og eliteseriespill i Skjeberg returnerte Lene til Rygge i 2004, og har siden vært en viktig brikke både på og utenfor banen. Etter å ha vurdert å legge opp, så er hele klubben nå glad for at hun nå ønsker videre spill med et damelag for fremtiden, sier daglig leder Morten Grønli.


Rammen av et lag snart på plass

HK Rygge har hatt en kraftig vekst de siste 2 årene. Etter en utfordrende fjorårssesong med et nyopprykket damelag til 1. divisjon, har nå klubben høstet gode erfaringer og er klar for en fremtidig satsing. Opprykket kom nok tidligere en ønsket, og klubben fikk ulike utfordringer både med bl a nivå, skader og spillerstall, sier sportslig ansvarlig Willy Westerheim. Vi er nå tilbake i 2. divisjon, men er allerede godt i gang med ny oppbygging med både erfarne spillere, jenter bygget opp gjennom egen klubb og nyrekruttering. Det er alltid en kabal før sesongstart, men vi er meget fornøyd med å få Lene på plass sammen med den nye hovedtreneren Jozsef Bøhm.

Det er viktig å bygge opp et lag med både erfarne og nye, og med spillere som Lene Ørving Eriksen og Monica Løken er viktige brikker i sesongens satsing på plass.


De yngre på veg opp

Willy påpeker også at klubben har stor fokus på bredde med mottoet ”Håndball for alle, fra liten mot eliten”. HK Rygge fremstår nå med 20 lag med flere gode lag blant de yngres. Vi skal nok igjen se et topplag hos Rygge innen en kort periode sier han. Vi håper også lokalsamfunnet kan bidra til å støtte oss i denne satsingen. Han anbefaler alle til å ta en tur å se på treningen eller kamp til for eksempel Jenter 13 år.Print artikkel Skriv ut artikkelen

Kommende hjemmekamper

 

Hovedsponsorer:


 
>> Se full kalender!
nettbutikkbanner

Kontaktinformasjon


HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Kontortid:
Man-Fre:  0830-0930
Torsdag:  0830-1145

Kontaktinformasjon

HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

Kontaktinformasjon:
post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Åpningstider kontor

Man-Fre:     0830-0930
Torsdager: 0830-1145

Org. Nr.

980888207
Nettløsning og design er levert av ViaNett AS