Ny hovedtrener for Hk Rygges damelag

Håndballklubben Rygge har endelig landet prosessen med ny hovedtrener til K2/K3 og ansettelsen av Jozsef Bøhm er klar.Beslutningen om ansettelse av Jozsef Bøhm var basert på mange faktorer og er ikke minst et viktig strategisk valg for fremtiden. HK Rygge er meget godt fornøyd med at endelig Jozsef takket ja til tilbudet, sier Willy Westerheim fra klubbens sportslige utvalg. Jozsef har både trener og spillererfaring, og har som spiller bidratt gjennom 27 år som aktiv opp i høyere divisjoner. 

Se Moss Avis

Oppdatert: (15.5.2013)

Ung klubb i stor vekst

Håndballklubben Rygge feirer i år 15 års jubileum og har et hoved motto om ”Håndball for alle – for liten mot eliten”, og det var nettopp denne satsningen gjennom flere år som førte til at Rygge i april 2012 sikret opprykk i en tett kamp med Nærbø.

Dette bidro nok også positivt til at klubben har hatt en kraftig vekst de siste 2 årene med nye lag for gjennomført sesong og ytterligere flere for neste sesong, sier daglig leder Morten Grønli. HK Rygge teller i dag 20 lag med håndballskolen og er med dette til sammen innpå 300 spillere.

 

Tidlig opprykk for kvinner 2 divisjon

Erfaringer har vist at opprykket nok kom tidligere en ønsket og klubben fikk ulike utfordringer både med bl a nivå, skader og spillerstall. Til tross for meget gode enkeltresultater og nedbrykk så har både klubb og spillere høstet gode erfaringer for fremtiden, sier daglig leder. Jentene avsluttet med stil, selv under egen ledelse sier Morten Grønli. Han understreker videre at HK Rygge også er et tilbud til lokalsamfunnet som bidrar til at barn og voksne får delta i et klubbfellesskap som gir muligheter til utvikling, opplevelser og vennskap både i med- og motgang.

 

Trener- og spillerkabal – ny hovedtrener på plass

Klubben har i den siste perioden arbeidet hardt med mål for fremtidig satsning og  kabal for helhet og de enkelte lag for de kommende sesonger. Det er både trener- og spillerkabaler i tillegg til et nødvendig økonomisk og sportslig godt fundament som må fastsettes.

Et helt essensielt grunnlag har blant annet vært valg av hovedtrener for kvinner 2. Divisjon. Det har i perioden vært mange navn på blokken, både ressurser med erfaring som spiller og trener.

Beslutningen om ansettelse av Jozsef Bøhm var basert på mange faktorer og er ikke minst et viktig strategisk valg for fremtiden. HK Rygge er meget godt fornøyd med at endelig Jozsef takket ja til tilbudet, sier Willy Westerheim fra klubbens sportslige utvalg. HK Rygge K2 skal nå over en periode bygges opp til fremtidig opprykk og ikke minst være en fremtidig siktemål og plattform for de yngres, legger han til. HK Rygge ønsker å være en klubb for fremtiden med ytterligere vekst i samtlige alderstrinn.

Vi håper nå at denne brikken nå bidrar til en endelig fastsetting av en eksisterende stamme, hospitering og ytterlige rekruttering.

Bred erfaring og gode meritter

Jozsef har både trener og spillererfaring, og har som spiller bidratt gjennom 27 år som aktiv opp i høyere divisjoner. Som trener har Jozsef  erfaring fra 2-3 divisjon damer gjennom 12 år og jenter 15-19 i 11 år. Han har i tillegg vært sonetrener i 14 sesonger, ledet kretslag i 2 sesonger og vært instruktør for region øst på en rekke samlinger. Jozsef har  trenerutdanning (Trener III) og har I tillegg en utdannelse som tilsier  “Teknisk Håndball Coach” (THC).

Jozsef har flere høyere plasseringer i narvesenserien, og har sørget for opprykk av flere damelag gjennom flere sesonger.  Han og laget er vinnere av bylagsturnering region Øst og NM for regionslag for J17. HK Rygge og Jozsef mottok kulturprisen for HK Rygge Jenter 17.

 Print artikkel Skriv ut artikkelen

Kommende hjemmekamper

 

Hovedsponsorer:


 
>> Se full kalender!
nettbutikkbanner

Kontaktinformasjon


HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Kontortid:
Man-Fre:  0830-0930
Torsdag:  0830-1145

Kontaktinformasjon

HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

Kontaktinformasjon:
post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Åpningstider kontor

Man-Fre:     0830-0930
Torsdager: 0830-1145

Org. Nr.

980888207
Nettløsning og design er levert av ViaNett AS