Nasjonal innsamling av brukte mobiler


HK Rygge er blandt de idrettslagene i Norge som er valgt ut til å delta i mobilreturaksjonen 2013.  Vi får betalt pr. mobiltelefon vi samler inn. Vi håper alle våre medlemmer vil hjelpe til med å samle inn gamle mobiltelefoner.  Har dere en eller flere gamle mobiltelefoner liggende hjemme, eller kjenner noen som har.  Ta dem med til oppmann på ditt lag, så leverer oppmann dette videre til klubben.

NB: PREMIE TIL BESTE LAG
Det laget som samler inn flest mobiltelefoner får dekket en pizzakveld betalt av klubben. Er det noen som lurer på noe – ønsker mer informasjon – ta kontakt på mail post@hkrygge.noge


Ved Geir Ivan Bakke
Oppdatert: (26.3.2013)

Nå kan du være med på et løft for miljøet!
HK Rygge vil i samarbeid med Telenor og Norges idrettsforbund samle inn brukte mobiltelefoner i Norges største innsamlingsaksjon. Vi kommer til ditt nabolag for å bidra til at brukte mobiler kan bli resirkulert eller skape nye muligheter for andre. 7 av 10 nordmenn har brukte mobiltelefoner i roteskuffen, og det er viktig at din gamle mobil blir resirkulert på en sikker og miljøvennlig måte.

Ved å gi din brukte mobil til HK Rygge så bidrar du til verdifulle dugnadsinntekter for HK Rygge, i tillegg til at du sørger for at din brukte mobil kan skape nye muligheter. For mer informasjon om Telenors returordning se på www.telenor.no/gjenbruk.

Husk å ta ut SIM kort fra din mobil før du leverer den til oss. Dersom det finnes gjenværende informasjon på mobilen så vil Telenor gjennom sin sertifiserte returpartner slette all gjenværende informasjon og destruere minnekort på mobilen. Vi kommer med en tydelig merket og spesialdesignet pose for innsamling av mobiler, slik at du kan være trygg på at din mobil blir håndtert på en forsvarlig måte.

Vær med på et løft for miljøet, og støtt ditt lokale idrettslag ved å finne frem dine brukte mobiler til den nasjonale dugnaden.  Brukte mobiler kan leveres til oppmann på ditt lag som da leverer videre til klubben.

Takk for din støtte!

Morten Grønli
Daglig leder
HK RYGGE

 

 

 

 

 

 Print artikkel Skriv ut artikkelen

Kommende hjemmekamper

 

Hovedsponsorer:


 
>> Se full kalender!
nettbutikkbanner

Kontaktinformasjon


HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Kontortid:
Man-Fre:  0830-0930
Torsdag:  0830-1145

Kontaktinformasjon

HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

Kontaktinformasjon:
post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Åpningstider kontor

Man-Fre:     0830-0930
Torsdager: 0830-1145

Org. Nr.

980888207
Nettløsning og design er levert av ViaNett AS