J18

Flott innsats av HK Rygge J 95 i Peter Wessel CUP

HK Rygge J 95 deltok sist helg i Peter Wessel Cup i Larvik. Turneringen regnes som et uoffisielt NM for aldersbestemte klasser, og lagene deltar i turneringen på bakgrunn av prestasjoner.

I innledende pulje var HK Rygges motstandere Stavanger IF, Kjelsås og Larvik Turn 1. lag


Oppdatert: (09.3.2010)

Rygge-Stavanger 13-7
Første motstander grytidlig lørdag morgen var sterke Stavanger IF, serieleder i sin årsklasse i region Sørvest, Rogaland. Morgenfriske ryggejenter levnet imidlertid ikke sine motstandere en sjanse. Et meget bra forsvarsspill og glimrende målvakter la grunnlaget for raske kontringer og gjennomløpninger som begeistret så vel trenere som ivrige fremmøtte foreldre. Samtlige spillere var på banen, og ekstra flott er det å se at spillere går ut og gjør en glimrende innsats på nye spilleplasser, så vel i angrep som forsvar. Et overrasket Stavanger-lag hadde ingenting å stille opp med, gikk raskt sure, og seieren til HK Rygge ble så klar som 13-7 etter en glimrende kamp en tidlig morgentime.

Kjelsås-Rygge 9-14
Neste motstander var Oslo-laget Kjelsås som også Hk Rygge møter i seriespill. Topp konsentrasjon og vinnerinstinkt ga igjen grunnlaget for en komfortabel seier. Som i første kamp var samtlige spillere på banen og mange spillere tegnet seg på scoringslisten.

Larvik Turn-Rygge 8-19
Siste motstander i innledende pulje lørdag ettermiddag var hjemmelaget Larvik Turn 1. Også dette var en ny motstander for ryggejentene, og spenningen var stor før kampen. Dette var imidlertid et lag som ikke hadde noe å stille opp mot HK Rygge, som overspilte sin motstander i alle spillets faser. Trenerne valgte å legge ut i offensivt 4-2 forsvar, noe som fungerte meget godt og førte til mange flotte kontringsmål. Igjen en meget bra gjennomført kamp og mange spillere på scoringslisten.

Ekstra moro var det at laget etter flere av kampene fikk positive tilbakemeldinger fra så vel dommere, sekretariat og motstanderlag. Verdifulle tilbakemeldinger å ta med seg videre. HK Rygge ble fortjent puljevinner med 3 klare seire, og laget var dermed klart for 1/16 finale søndag formiddag mot Gjøvik/Vardal.

Gjøvik/Vardal-Rygge 8-13
HK Rygge tapte knepent for dette laget i fjorårets Peter Wessel Cup, men i år ville ryggejentene det annerledes. Laget fortsatte som det sluttet lørdag.Meget godt kollektivt forsvarsspill, glimrende målvaktprestasjoner og kontringer og etablert angrepsspill av høy klasse. Gjøvik/Vardal hadde ingenting å stille opp og sluttresultatet viste igjen en komfortabel Ryggeseier 13-8.

Nordstrand-Rygge 10-11
Spenningen var stor før 1/8 finalen der sterke Nordstrand var motstander. Et lag ryggejentene har møtt 2 ganger tidligere i inneværende sesong med ett-målstap i seriespill og knepen seier i Umbro-Cup. Hk Rygge gikk raskt i ledelsen med 3 mål og ledet kampen igjennom. Som i samtlige andre kamper valgte trenerne å prioritere at samtlige spillere skulle på banen, stor spenning i sluttminuttene, men ryggejentene dro en fortjent seier i land med knappest mulig margin 11-10.
 
Stabæk-Rygge 16-6
Sterke Stabæk ble motstander i kvartfinalen. Laget er nordiske mestere i sin årsklasse, er jevnt sterkt besatt på samtlige spilleplasser og har et stort spilleregister å vise frem. Selv om ryggejentene på forhånd hadde bestemt seg for å vise frem sine aller beste takter, skulle motstanderen vise seg å bli i sterkeste laget. Stabæk hadde scoret 6 mål før HK Rygge scoret sitt første, flere tekniske feil som laget hadde hatt minimalt av i tidligere kamper hindret laget i å henge med. Likevel ga ryggejentene aldri opp, og i siste del av kampen hentet laget frem ekstra krefter i forsvar og hevet seg også fremover på banen. Likevel ble Stabæks seier så klar som 16-6. Stabæk vant for øvrig finalen mot Sarpsborg med ett mål.

En flott gjennomført turnering av HK Rygges J 95 med bare seire frem til kvartfinalespill. Laget viste i denne turneringen stor fremgang i alle spillets faser. Forsvarsspillet ser endelig til å ta form, noe som igjen har stor innvirkning på så vel målvaktspill som kontringer og etablert angrep. Igjen sto lagets to målvakter frem med spill i særklasse, noe som også ble bemerket så vel av motstandere som dommere og sekretariat. Flott gjennomført turnering av et lag bestående av positive og disiplinerte jenter så vel på som utenfor banen. Denne flotte gjengen er glimrende ambassadører for HK RYGGE.

Følgende spillere deltok i Peter Wessel Cup: Silje Kjøniksen(målvakt), Madelene Karlsen (målvakt), Ingvild Berger(7), Marie Wilberg(5), Natalie Emanuelsson(16), Gudrun Reitan(17), Mia Bye Asbjørnsen(1), Emilie Hattevig(4), Emily Bjerk(5), Kristin Amalie Bakke(5), Sara Thoresen(2), Caroline Henriksen(2), Caroline Westerheim(3), Sofie Lindegaard(2), Celine Engedal(8).Print artikkel Skriv ut artikkelen

Kommende hjemmekamper

 

Hovedsponsorer:


 
>> Se full kalender!
nettbutikkbanner

Kontaktinformasjon


HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Kontortid:
Man-Fre:  0830-0930
Torsdag:  0830-1145

Kontaktinformasjon

HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

Kontaktinformasjon:
post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Åpningstider kontor

Man-Fre:     0830-0930
Torsdager: 0830-1145

Org. Nr.

980888207
Nettløsning og design er levert av ViaNett AS