J18

Regionserien avd 45

14-2 med uavgjort 13-13 hjemme mot Østsiden Fredrikstad

Nå ligger kampreferat vedlagt

Oppdatert: (18.10.2009)

Periodevis meget bra spill ga uavgjort mot Østsiden/Fredrikstad

Søndag møttes HK Rygge J-95 2. Østsiden/Fredrikstad til seriekamp i Øreåshallen.

HK Rygges jenter startet kampen best og med godt forsvarsspill og raskt og bevegelig angrepspill gikk de raskt i føringen. Bakerst sto keeper Silje Kjøniksen meget godt og stoppet de fleste av skuddene som passerte hjemmelagets forsvar. Østsiden/Fredrikstad kom imidlertid etter hvert mer med i kampen, og lagets bak- og kantspillere markerte seg med flere scoringer utover i omgangen. Samtidig ble HK Rygges jenter utålmodige fremover. Det gode lagspillet som har kjennetegnet laget fungerte ikke lenger i samme grad som tidligere, og selv om laget fortsatt oppviste et bra forsvarsspill, førte upresise langpasninger og tidvis for dårlig bevegelse i angrepsspillet til at hjemmelaget ikke fikk uttelling på sine sjanser. Hjemmelaget gikk likevel til pause med en fortjent 8-6 ledelse.

Ryggejentene ble i pausen enige om å starte annen omgang på samme måte som kampen begynte; stoppe motstanderens bevegelsesmønster i angrep og spille tålmodig til sikre sjanser i angrep.

Hjemmelagets forsvarsspillere ble i stor grad for utålmodige når Østsiden/Fredrikstads midtre bakspiller ble forsøkt markert ut av kampen, og klarte ikke effektivt å demme opp for motstanderens gjennombrudd og frispillinger på kant. Samtidig var hjemmelaget flere ganger svært uheldig med sine avslutninger i klare scoringssituasjoner, og scoret sitt første mål etter at 11 minutter var spilt av annen omgang.

Østsiden/Fredrikstad hentet igjen HK Rygge og gikk opp i ledelsen, men hjemmelaget tok ansvar og scoret to raske mål og ledet med ett, men var uheldig med en avslutning, fikk en spiller utvist, og Østsiden/Fredrikstad kunne utlikne til sluttresultat 13-13.

 

Følgende spillere deltok på HK Rygges lag: Silje Kjøniksen, Emilie Wilhelmsen, Elisabeth Mo(3), Thea Granberg, Emilie Holme, Line Andersen(1), Ylva Rekstad(1), Kristin Bakke(4), Lina Carlsen, Tuva Brynildsen(1), Caroline Westerheim(1), Madelen Haugmo(2)

 

 

Wenche TangenPrint artikkel Skriv ut artikkelen

Kommende hjemmekamper

 

Hovedsponsorer:


 
>> Se full kalender!
nettbutikkbanner

Kontaktinformasjon


HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Kontortid:
Man-Fre:  0830-0930
Torsdag:  0830-1145

Kontaktinformasjon

HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

Kontaktinformasjon:
post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Åpningstider kontor

Man-Fre:     0830-0930
Torsdager: 0830-1145

Org. Nr.

980888207
Nettløsning og design er levert av ViaNett AS