J18

Regionserien avd 33

14-1 gikk på tap 20-10 borte mot Sarpsborg

Her ligger nå referatet fra kampen

Oppdatert: (11.10.2009)

HK Rygge J-95 1. lag spilte søndag formiddag sin annen seriekamp for sesongen mot sterke Sarpsborg 1 i Sarpsborghallen.

Sarpsborg kom best i gang, men ryggejentene holdt likevel godt følge første halvdel av kampens første omgang. HK Rygge har 3 sentrale spillere ute med skade, og mye ansvar faller på for få av lagets spillere som tør å stå frem og vise innsats og initiativ i kamper mot bedre lag. Angrepspillet ble stillestående og statisk og preget av feilpasninger og dårlige ballmottak. Spillernes usikkerhet i angrep smittet over i dårlig konsentrasjon også i forsvarsspillet. Laget viste liten evne og vilje til å stoppe Sarpsborgs gode bakspillere og klarte ikke å demme opp for motstanderens gjennomløpninger og frispillinger til strek. Kun et fantastisk målvaktspill av HK Rygges Madelen Karlsen forhindret en større Sarpsborgledelse enn 11-3 til pause.

I 2. omgang kom et HK Ryggelag på banen som viste en helt annen vilje til å ta tak i spillet. Sarpsborgs angrepspillere ble stoppet lenger oppe på banen og bedre bevegelse og samarbeid i etablert forsvar stoppet langt flere av motstanderens skuddforsøk, og førte igjen til bedre spill fremover på banen. Natalie Emanuelsson tok vare på tillitten som ble vist henne og scoret flere flotte mål fra distanse, også resten av laget viste større initiativ og vilje så vel i angrep som forsvar. Likevel er styrkeforholdt ennå stort mellom de to lagene. HK Rygges målvakter fortsatte sitt glimrende spill i annen omgang og var en tungtveiende grunn til at Sarpsborg kun vant omgangen med 2 mål,  9-7 og at sluttsifrene ikke ble større enn 20-10 i hjemmelagets favør.

Følgende spillere deltok på HK Rygges lag: Madelene Karlsen, Silje Kjøniksen, Natalie Emanuelsson(6), Celine Engedal(1), Emily Bjerk(1), Ingvild Berger(1), Sara Thoresen(1), Madelen Haugmo, Caroline Westerheim, Ingrid Sørensen.

 

Wenche TangenPrint artikkel Skriv ut artikkelen

Kommende hjemmekamper

 

Hovedsponsorer:


 
>> Se full kalender!
nettbutikkbanner

Kontaktinformasjon


HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Kontortid:
Man-Fre:  0830-0930
Torsdag:  0830-1145

Kontaktinformasjon

HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

Kontaktinformasjon:
post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Åpningstider kontor

Man-Fre:     0830-0930
Torsdager: 0830-1145

Org. Nr.

980888207
Nettløsning og design er levert av ViaNett AS