J18

Østlandsserien

Topp innsats i 3x20 minutter holdt dessverre ikke til spill i Østlandsserien


Oppdatert: (27.9.2009)

Godt forberedt og topp motiverte deltok HK Rygge J 95 i kvalifisering for Østlandsserien lørdag.

Kampene ble avviklet hjemme i Øreåshallen med HK Rygge som arrangør. Motstandere var Tveter og Haslum. Puljens tredje motstander, Borgen, hadde trukket seg fra kvalifiseringen.

 

Sterke Tveter er et lag som Ryggejentene har møtt flere ganger tidligere. Laget har hurtige vinger og gode bakspillere, spesielt godt rustet på sin venstre side og et bevegelig og kollektivt godt forsvar. HK Rygge klarte i første halvdel av første omgang ikke å stoppe nettopp Tveters gode venstre side, og spesielt deres venstre kantspiller herjet stygt med HK Rygges forsvarsspillere. Heller ikke fremover på banen klarte ryggejentene å få spillet til å stemme, og gjestene ledet hele 7-0 før hjemmelaget scoret sitt første spillemål.  Halvveis i første omgang begynte forsvarspillet å fungere bedre for Ryggejentene, et par viktige straffer ble omsatt i scoringer og angrepspillet løsnet. Likevel gikk lagene til pause med 13-7 ledelse til Tveter. En kraftig pep-talk i pausen og et nytt HK Rygge-lag kom på banen i 2. omgang. Med et forsvar som i langt større grad klarte å stoppe Tveters farlige venstre side, godt keeperspill og et hurtig og bevegelig angrepspill ble Tveters store ledelse hurtig kortet inn. Med 1 ½ minutt igjen av kampen var HK Rygge oppe i uavgjort 18-18, men igjen klarte Tveter å komme ett mål foran. Dessverre maktet ikke Rygges jenter å utlikne før sluttsignalet gikk og Tveter avgjorde dermed kampen i sin favør med seier 19-18. HK Rygges jenter gjennomførte en glimrende 2. omgang med en fantastisk opphenting, men dessverre holdt det ikke helt inn.

 

Med seier til Tveter over Haslum med sifrene 24-10 var det i realiteten avgjort hvilket lag som skulle gå videre til spill i Østlandsserien, men Rygges jenter ønsket å bevise hva som virkelig bor i laget. I kampen mot Haslum tro laget til fra første sekund. Med et bevegelig og kontant forsvarspill, gode keepere og angrepspill der det aller meste fungerte feide HK Rygges jenter parketten med et stillestående Haslum-lag og pauseresultatet var hele 15-2 i HK Rygges favør. 2. omgang fortsatt som første omgang sluttet. Det meste stemte for Rygges jenter, og med omgangens kun 3 mål bakover og hele 12 mål fremover viste, etter en meget godt gjennomført kamp, sluttresultatet Ryggeseier med hele 27-5.

 

I motsetning til tidligere år er det ved årets kvalifisering kun puljevinner som går videre til spill i Østlandsserien. Kun ett mål skilte HK Rygges jenter fra deltakelse. Et lite plaster på såret er 3 flotte gjennomførte omganger og en målforskjell som viser 6 mål opp i forhold til Tveter som vant puljekvalifiseringen.

 

Deltakere på HK Rygges lag: Silje Kjøniksen(keeper), Madelene Karlsen(keeper), Ingvild Berger(6), Sara Thoresen(2), Emily Bjerk(2), Marie Wilberg(1), Celine Engedal(5), Mia Bye Asbjørnsen(1), Emilie Hattevig(4), Natalie Emanuelsson(13), Madelen Haugmo(2), Gudrun Reitan(9).

 

 

Wenche TangenPrint artikkel Skriv ut artikkelen

Kommende hjemmekamper

 

Hovedsponsorer:


 
>> Se full kalender!
nettbutikkbanner

Kontaktinformasjon


HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Kontortid:
Man-Fre:  0830-0930
Torsdag:  0830-1145

Kontaktinformasjon

HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

Kontaktinformasjon:
post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Åpningstider kontor

Man-Fre:     0830-0930
Torsdager: 0830-1145

Org. Nr.

980888207
Nettløsning og design er levert av ViaNett AS