J18

Regionserien

1. laget vant også sin første seriekamp

1. laget slo Gresvik 24-15 søndag i Ryggehallen. Les kampreferatet her.

Oppdatert: (20.9.2009)

Storseier i sesongens første seriekamp for HK RYGGE J 95 1. lag

HK Rygge – Gressvik 24-15

Søndag 20. september var HK Rygge J 95 1. lag klare for sesongens første seriekamp mot Gressvik hjemme i Ryggehallen. Naturlig nok var det knyttet en del spenning til sesongens første kamp, men Ryggejentene kom godt i gang og førte an utover i omgangen. Lagets lyktes på en god måte med å ta motstanderens kanter ut av spillet og med det i stor grad å forhindre oppspill til Gressviks bakspillere. Også fremover på banen viste laget at de har kvaliteter som tidvis resulterer i glimrende frispillinger, gjennomløpninger og flotte distanseskudd. Ryggejentene økte på utover i omgangen og kunne gå til pause med ledelse 11-4.

Starten på 2. omgang ble noe annerledes enn første. Gressvik kom mer med i kampen med raske igangsettelser og  hurtigere fremoverspill som hjemmelaget ikke riktig klarete å finne ut av. HK Rygges jenter ble ved flere tilfeller for stillestående i forsvar og klarte ikke å stoppe Gressviks gjennomløpninger og frispillinger til strek. Laget lyktes heller ikke fullt ut sin taktikk med å stoppe Gressviks angrepspill høyere oppe på banen. Fremover på banen viste jentene også i 2. omgang hurtig og sikkert pasningsspill som resulterte i mange flotte scoringer. Laget viser i tillegg en større sikkerhet i forhold til gjennomføring av innøvde trekk. Gressvik stoppet ved flere anledninger Rygge i klare scoringsposisjoner  på en så ulovlig måte at det resulterte i straffekast, som sikkert ble omgjort i scoringer. Etter en kamp som aldri ble spennende grunnet hjemmelagets overlegenhet i alle spillets faser, viste måltavla komfortable 24-15 i favør av fornøyde HK Ryggejenter.

Spillere og trenere var svært fornøyd med en klar seier i sesongens første seriekamp. Kommende tirsdag venter treningskamp mot Herulf før laget neste helg, hjemme i Øreåshallen, skal ut i viktige kvalifiseringskamper for Østlandsserien.

HK Rygges seirende lag besto av følgende spillere: Silje Kjøniksen(keeper), Madelene Karlsen(keeper), Marie Wilberg(3), Ingvild Berger(3), Mia Bye Asbjørnsen(1), Tuva Brynildsen(1), Celine Engedal(4), Emilie Hattevig(2), Sofie Lindegaard, Natalie Emanuelsson(6), Emily Bjerk(1), Gudrun Reitan(3).Print artikkel Skriv ut artikkelen

Kommende hjemmekamper

 

Hovedsponsorer:


 
>> Se full kalender!
nettbutikkbanner

Kontaktinformasjon


HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Kontortid:
Man-Fre:  0830-0930
Torsdag:  0830-1145

Kontaktinformasjon

HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

Kontaktinformasjon:
post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Åpningstider kontor

Man-Fre:     0830-0930
Torsdager: 0830-1145

Org. Nr.

980888207
Nettløsning og design er levert av ViaNett AS