J18

Umbro cup

Seier over Rælingen!

Vi gratulerer 14-2 med Umbrocup-seier 10-14 borte mot Rælingen torsdag ettermiddag.

Oppdatert: (17.9.2009)

Ny seier til HK Rygge J 95 2. lag!

Denne gang i Umbro Cup.

 

Begge HK Rygges J 95 lag deltar i Umbro Cup. Cupen har en spilleform der motstanderne trekkes vilkårlig uten seeding og antall påmeldte lag i hver klasse avgjør antall runder i cupen. Alle kampene spilles i treningstid på ukedager, og Ryggejentenes første motstander i 1/32 finalen var Rælingen borte i Marikollhallen torsdag kveld.

For begge lags del var det naturlig nok knyttet en del spenning til denne første kampen i cupen, og lagene fulgte hverandre tett gjennom hele første omgang. Rælingen scoret det første målet, men HK Rygge utliknet og gikk i føringen. Ivrige foreldre fra Rygge og øvrige publikum fikk se et Rygge-lag som viste spill fullt på høyde med en på forhånd antatt bedre motstander. Etter en innsatsfull og velspilt 1. omgang gikk lagene til pause med uavgjort resultat 6-6.

Etter pause førte HK Rygges jenter an i spillet og lå  foran med minimum to mål for så å øke  ytterligere utover i omgangen.

Det beste angrep er et godt forsvar, noe Ryggejentene virkelig fikk bekreftet i 2. omgang. De fleste av Ræingens skudd ble stoppet av et svært godt forsvarsspill og bakerst tok en meget opplagt keeper seg av de skuddene som gikk forbi forsvaret. Hurtig igangsetting av angrepspill, god presisjon i pasningene og innøvde trekk som fungerte ble omgjort i mange flotte spillemål. Med tålmodighet i etablert angrep viste jentene at de kunne spille seg frem til situasjoner som resulterte i flotte innspill, gjennombrudd, langskudd og avslutninger fra kant. HK Rygge ledet an resten av kampen, og fornøyde spillere kunne gå av banen med seier 14-10.

En Rælingen spiller fikk rødt kort etter en særdeles stygg takling av en av Rygges bakspillere.

 

Med på HK Rygges lag var: Sara Sanderød (keeper), Emilie Holme, Elisabeth Mo (1), Madelene Haugmo(3), Tuva Brynildsen, Melissa T. Nathan(2), Lina L. Carlsen, Caroline Westerheim(1), Thea Granberg(1), Martine Guttulsrød(3), Kristin A. Bakke(3), Malin Brunslid.

 

 

Wenche TangenPrint artikkel Skriv ut artikkelen

Kommende hjemmekamper

 

Hovedsponsorer:


 
>> Se full kalender!
nettbutikkbanner

Kontaktinformasjon


HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Kontortid:
Man-Fre:  0830-0930
Torsdag:  0830-1145

Kontaktinformasjon

HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

Kontaktinformasjon:
post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Åpningstider kontor

Man-Fre:     0830-0930
Torsdager: 0830-1145

Org. Nr.

980888207
Nettløsning og design er levert av ViaNett AS