Tilbake etter korsbåndsskaden

Endelig!

Etter mange måneder med trening, både hos fysioterapeut og på egenhånd, har jeg endelig fått klarsignal til å begynne å spille håndball igjen!

Oppdatert: (05.10.2007)Når dette skrives har undertegnede allerede vært i ilden to ganger. Første kamp på ni og en halv måned ble spilt hjemme i Øreåshallen på tirsdag. Da var det 3. divisjonskamp mot Tveter. Planen var å begynne forsiktig, så det ble litt spill i hver omgang. Det gikk ikke så aller verst, og det ble til og med noen scoringer. Kneet klarte seg helt fint, men legga var det verre med! Krampa tok meg allerede i første omgang... sa jeg at det var lenge siden jeg har spilt håndball? Kampen vant vi ganske greit, og "småjentene" som var med klarte seg fin-fint.

Andre kamp ut var bortekamp mot Degernes torsdag kveld. En eneste innbytter hadde vi med. Planen var fortsatt at jeg ikke skulle spille så mye, men da Adele fikk sin tredje tominutter i begynnelsen av andre omgang, var det ikke flere å bytte med - så da sto resten kampen ut. Kampen ble litt mer jevnspilt enn vi hadde håpet, men vi dro seiern i land! Igjen gode skussmål til jentene som var med fra yngres: Adele, Camilla, Julie og Madelen. Stå på jenter, dere er tøffe og gode håndballspillere! For min egen del er fintene er fortsatt noen treninger unna, men jeg håper jeg er tilbake gammelt gjenge om ikke så alt for lenge!

På søndag er det igjen duket for 2. divisjonskamp i Øreåshallen. Da blir jeg igjen å finne på tribunen. Etter dette er det 14 dager til neste a-kamp, så da er det bare å trene godt i mellomtiden, så kanskje jeg er med mot Lillehammer om ca. 14 dager.Print artikkel Skriv ut artikkelen

Kommende hjemmekamper

 

Hovedsponsorer:


 
>> Se full kalender!
nettbutikkbanner

Kontaktinformasjon


HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Kontortid:
Man-Fre:  0830-0930
Torsdag:  0830-1145

Kontaktinformasjon

HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

Kontaktinformasjon:
post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Åpningstider kontor

Man-Fre:     0830-0930
Torsdager: 0830-1145

Org. Nr.

980888207
Nettløsning og design er levert av ViaNett AS