Miljøvennlige oppvaskmaskiner fra Hobart!Under slagordet ” Hobart-CO²NSEQUENT protection of climate” trapper Hobart opp sin innsats for miljøvennlige oppvaskmaskiner og en miljøvennlig produksjon av disse. I flere år har Hobart arbeidet med et program for å beskytte miljøet under navnet CO²NSEQUENT.

Målet er å ta ut effekten av skjulte potensialer i form av effektivitet, metoder og midler for å beskytte miljøet. Dette gjøres ikke kun ved å ta for seg produktene. Hele verdikjeden blir gransket, for eksempel innkjøp og produksjon.

Hobart har allerede i mange år vært alene på det norske markedet om å levere varmegjenvinningsanlegg for tunneloppvaskmaskiner basert på varmepumpe-teknologi. Denne teknologien kan redusere energiforbruket på maskinen med over 30 % og eliminere behovet for spesiell ventilasjon i oppvaskrommet.   

Den nye PREMAX – serien av oppvaskmaskiner har allerede vunnet flere priser for sin innovative teknologi som ikke minst bidrar til redusert forbruk av vann og energi.

Besparing i vannforbruk er inntil 50 % og energibesparelsen er betydelig i forhold til konkurrerende maskiner – og vaskeresultatet er fremdeles utmerket. Den heldige eier av en Hobart PREMAX vil redusere driftskostnader samtidig som at man reduserer belastningen av miljøet betydelig.

Dette er gjort mulig ved hjelp av oppfinnsomme tekniske løsninger som er utviklet av Hobart i samarbeid med ITW Technology Center hos vårt morselskap Illinois Tool Works. Under utvikling av PREMAX teknologien er det tatt ut nær 100 forskjellige patenter.      

PREMAX - serien består av PREMAX FTP tunneloppvaskmaskin med bånd og PREMAX FP som er en underbenkmaskin. I løpet av høsten lanserer Hobart den nye PREMAX AUP hette oppvaskmaskin og på vårparten 2009 en ny generasjon kurvtunnel-maskiner. 

For mer informasjon om Hobart maskiner ta kontakt med våre salgsavdelinger!Print artikkel Skriv ut artikkelen

Kommende hjemmekamper

 

Hovedsponsorer:


 
>> Se full kalender!
nettbutikkbanner

Kontaktinformasjon


HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Kontortid:
Man-Fre:  0830-0930
Torsdag:  0830-1145

Kontaktinformasjon

HK Rygge
Postboks 2131
1521 MOSS

Kontaktinformasjon:
post@hkrygge.no
www.hkrygge.no

Åpningstider kontor

Man-Fre:     0830-0930
Torsdager: 0830-1145

Org. Nr.

980888207
Nettløsning og design er levert av ViaNett AS